Al onze IP camera’s worden, ongeacht het orderbedrag, gratis bezorgd door GLS binnen België.

Is het product van uw keuze op voorraad, dan kunt u het binnen 3-4 werkdagen verwachten.

IP camera’s: de beste kwaliteit aan de laagste prijs

Hoogste kwaliteit

Wij zijn dé specialist in België als het gaat om hoogwaardige camerabewaking voor een scherpe prijs. Wij werken uitsluitend met merken van TOPkwaliteit. Wil je ons beter leren kennen, bekijk dan zeker onze homepage en over-ons pagina. Ook de pagina’s garantie, levertijd en betaalmethoden zijn wellicht interessant als u ons nog niet kent. Op de ‘camerabewaking-pagina‘ vindt u heel wat informatie dat je kan helpen om de juiste keuze te maken. want enkel wie goed is geïnformeerd kan de juiste beslissing nemen.

Producten

Via de productcategorieën in het menu bovenaan ziet u direct welke IP camera’s, recorders en kabels wij standaard in ons assortiment hebben, uiteraard voor de beste prijs. We verkopen onder andere Complete camerabewaking sets, IP camera’s voor binnen & buiten, recorders en veel accessoires voor camerabeveiliging. Mocht u iets niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Tot 5 jaar garantie

We geven gratis 5 jaar garantie op Wbox en 3 jaar garantie het merk Dahua. Gewoon, echte garantie. Als een product binnen de garantieperiode stuk gaat, herstellen wij dit meteen of sturen je een nieuw exemplaar op. Zoals u wilt dat het gaat, en wij vinden dat het moet. Lees meer over garantie.

Bijkomende informatie:

Wat is een IP camera

Een IP camera is een camera die men kan aansluiten op je netwerk via een UTP of FTP kabel. Een IP camera is een bewakingscamera van de nieuwste generatie. Er zijn heel veel verschillende soorten IP camera’s en evenveel merken. Wij begrijpen dat het moeilijk is het bos door de bomen te zien en helpen je graag de juiste camera te selecteren.

 

De balangrijkste onderdelen: hardware & software

Net zoals bij een computer, gsm of tablet bestaat een IP camera uit 2 belangrijke onderdelen. De hardware en de software.

De hardware:

De bewakingscamera is een samenstelling van enkele hardware componenten. De belangrijkste onderdelen van een beveiligingscamera zijn de volgende:

  • de sensor
  • de lens
  • de chip
  • de behuizing

De software:

Naast een goede hardware heeft je beveiligingscamera een goede software nodig. De meeste camera’s zijn vervaardigd uit degelijke onderdelen maar slechts een 10tal merken hebben IP camera’s met een uitstekende software.

Wat is goede software?

Goede software voor een IP camera is tweevoudig. In eerste plaats moet die betrouwbaar zijn en daarnaast moet hij gebruiksvriendelijk zijn.

Betrouwbaar:

  • 24/7 goed werken. Je wil niet dat je camera hapert wanneer er een diefstal plaatsvindt.
  • Een App die wekt op alle smartphones. Veel mensen veranderen redelijk snel van GSM. Je App moet natuurlijk ook goed werken op je nieuwe GSM of tablet.

Gebruiksvriendelijk:

Zowel je de software voor je PC en de app moeten eenvoudig te bedienen zijn.

  • Live beelden. Die wil je natuurlijk meteen zien
  • Opgenomen beelden. Die moet je meteen kunnen opvragen.

 

Alarmsysteem

De succesformule van SDS is een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.